Stichting "De Blokhut" is opgericht in 1991, door Stichting Schager Drumband, Vogelevereniging Schagen en Omstreken en de Vereniging EHBO afd. Schagen. Zij heeft het voormalige pand van Openbare Werken aan de Loet 10 in Schagen aangekocht van de Gemeente Schagen. Stichting "De Blokhut" beheert en exploiteert het gebouw en biedt de drie verenigingen de mogelijkheid om hun activiteiten te kunnen uitoefenen.

Daarnaast is het doel van de Stichting om zoveel mogelijk verenigingen te huisvesten in haar pand, zodat er een ontmoetingsplek ontstaat voor iedereen uit Schagen en omgeving.

Buiten de verhuur aan de drie verenigingen, is er ook plek om andere verenigingen onderdak te bieden of ruimtes incidenteel te verhuren. In het gebouw is een kantine aanwezig welke gerund wordt met vrijwilligers en zij zorgen indien wenselijk voor de nodige consumpties.

Voor ons gezellige "barteam" zoekt de stichting enthousiaste vrijwilligers voor één of meerdere dagdelen per week, zowel overdag als voor de avond.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan gerust contact op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.